Петя Русева

Just another WordPress site

Joaquin Alem (bandoneon) & Friends 26 юли 2013 г., Клуб Студио 5, 22:00 ч.

Ритъм от сърцето на Аржентина ще ни залее в разгара на лятото. Studio 5 посреща композитора от Буенос Айрес Joaquin Alem, който ще направи официално представяне на третия си албум – “Sangra Arcoiris Conjunto”.

Заедно с Joaquin на сцената ще бъдат Иван Пенчев (цигулка), Петя Русева (виола), Димитър Тенчев (виолончело), Борислав Симеонов (контрабас). “От година познавам Петя и съм имал няколко концерта с нея, в които изпълнявахме мои композиции. Изключително съм щастлив да изнеса концерт в България именно с нея и креативни български музиканти. Нямам търпение”, казва Joaquin.

Репертоарът е изцяло авторски и ще имате възможност да се насладите на екзотичното звучене на бандонеона в изпълнение на виртуозния композитор. Всъщност композициите на Joaquin Alem са високо оценени от едни от най-големите майстори на аржентинската и латиноамериканската музика.

За него Egberto Gismonti казва: “Имам честта да съм пред един композитор, който притежава цялата меланхолия, която може да има един аржентински музикант. Моля, приемете го като един комплимент към дълбочината на душата”. Усетете и вие това изпълване на душата и почувствайте с всяка фибра от тялото си музиката от Буенос Айрес и бандонеона на един от най-успешните композитори, творил за големи музикални проекти в цял свят.

Резервирайте местата си за аржентинска вечер с Joaquin Alem и неговите български приятели музиканти на тел: 02 / 963 12 54 или 0887 934 335. А ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5, следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5* music club, защото музиката има значение.

Category: Uncategorized

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*